SHQIP TV

Platform: iPhone & iPad

Category: Photo & Video

Version: 2.0

Downloads: 156

Price: Free

6 Reviews


On other platforms:

Similar Android

App Icon
by ILIRIDA Developers
Reviews: 1,126
FREE

Similar WP

App Icon
by D-Studio
Reviews: 14
$0.99

App description:

Aplikacioni SHQIP TV ju mundeson ti shikoni te gjihta kanalet Nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Kanale Fetare, Sport, Muzik, Dokumentar, Filma etj. 
Eshte programi i pare i ketij lloji qe funksionon me kualitet dhe shpejtesi te shkelqyer.
-Nese doni qe edhe tv juaj te jete pjese e keti aplikacioni na kontaktoni


-NE NUK MBAJE ASNJE PERGJEGJESI LIGJORE NE LIDHJE ME TRANSMETIMIN ILEGAL TE NDONJE KANALI SEPSE NE NUK BEJME TRANSMETIMIN E TYRE. THJESHT, APLIKACIONI LINQET QE GJENDEN NE GOOGLE I HAP, PRA ESHTE ME TEPER SI NJE PLAYER.


TAG: app, iPhone & iPad,Photo & Video


Similar Apps

App Icon
by Hakan Kozakli
Reviews: 31
FREE
App Icon
by Agush Mustafa
Reviews: 5
FREE
App Icon
by ALBSOFT ENGINEERING SH.P.K.
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Hasan Cana
Reviews: 29
FREE
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 14
FREE
App Icon
by Agon Gashi
Reviews: 94
FREE
App Icon
by Yo.TV Inc
Reviews: 190
FREE
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 14
FREE
App Icon
by Lis Pepshi
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Erjon Billa
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Agush Mustafa
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Arlind Pajaziti
Reviews: 0
FREE

More from developer

App Icon
by Arlind Pajaziti
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Arlind Pajaziti
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Arlind Pajaziti
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Arlind Pajaziti
Reviews: 0
FREE