Alfabeti Shqip

Platform: iPhone & iPad

Category: Games

Version: 1.1

Downloads: 1520

Price: Free

14 Reviews


On other platforms:

Similar Android

App Icon
by DSTVMultimedia
Reviews: 77
FREE

App description:

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh. 

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin. 

Veçoritë kryesore:

- Mësimin e shkronjave me interaksion dhe narracion
- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.

Mundësitë shtesë për argëtim përfshijnë edhe 4 lojëra me 6 nivele, ku ato përfshihet:

- Madheshtori - marrja e shkronjës së madhe dhe vendosja tek shkronja e vogël.
- Sfiduesi - Zbulo shkronjën e duhur nga copëzat përkatëse.
- Memoruesi - Mbaje në medn shkronjën që sheh dhe zbulo ilustrimin për atë shkronjë. 
- Treni - Gjej cilat prej katër shkronjave është e sakt në bazë të ilustrimit në tren.


TAG: app, iPhone & iPad,Games


Similar Apps

App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 14
FREE
App Icon
by ALBSOFT ENGINEERING SH.P.K.
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Hasan Cana
Reviews: 29
FREE
App Icon
by Agon Gashi
Reviews: 94
FREE
App Icon
by Hakan Kozakli
Reviews: 31
FREE
App Icon
by Besnik Rama
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Jasmin Saliji
Reviews: 0
FREE
App Icon
by APPSIX SH.P.K.
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Erjon Billa
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Arlind Pajaziti
Reviews: 6
FREE
App Icon
by Lis Pepshi
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Arlind Pajaziti
Reviews: 0
FREE

More from developer

App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 0
$1.99
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 0
FREE
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 0
$0.99
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 0
$0.99
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 0
FREE
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 0
FREE
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 14
FREE
App Icon
by Appbites SH.P.K.
Reviews: 5
FREE
App Icon
by Logic sh.p.k
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Telegrafi sh.p.k.
Reviews: 0
FREE
App Icon
by APPSIX SH.P.K.
Reviews: 0
FREE