Takvimi Shqip

Platform: iPhone & iPad

Category: Utilities

Version: 2.4.1

Downloads: 1544

Price: Free

29 Reviews


On other platforms:

Similar WP

App Icon
by DawaTools
Reviews: 22
FREE

App description:

Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin)
- Kohët e namazit
- Shënime nga takvimi
- Si mirret abdesti
- Lajmërimi për hyrjen e kohës së namazit
- Mundësi për lajmërim para kohës
- Tregimi për kohën e ardhshme
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet


TAG: app, iPhone & iPad,Utilities


Similar Apps

App Icon
by ALBSOFT ENGINEERING SH.P.K.
Reviews: 0
FREE
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 14
FREE
App Icon
by Agon Gashi
Reviews: 94
FREE
App Icon
by Fazilet Nesriyat ve Ticaret A.S.
Reviews: 22
$0.99
App Icon
by Hakan Kozakli
Reviews: 31
FREE
App Icon
by TRIGONOM SH.P.K.
Reviews: 14
FREE
App Icon
by SEMERKAND BASIM YAYIN DAG. SAN. VE TIC. A.S
Reviews: 5
FREE
App Icon
by Serdar Yagci
Reviews: 0
$0.99
App Icon
by TC Basbakanlik Diyanet isleri Baskanligi
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Murat Mirasyedi
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Onur Gulben
Reviews: 0
$0.99
App Icon
by Erjon Billa
Reviews: 0
FREE

More from developer

App Icon
by Hasan Cana
Reviews: 6
FREE
App Icon
by Navid hasan
Reviews: 4772
FREE
App Icon
by Hasan Cakir
Reviews: 0
$1.99
App Icon
by Hasan Cakir
Reviews: 0
$1.99
App Icon
by Hasan Gulzar
Reviews: 9053
FREE
App Icon
by Haris Hasan
Reviews: 74
FREE
App Icon
by Kamrul Hasan
Reviews: 0
$0.99
App Icon
by Hasan Mohammad
Reviews: 0
FREE
App Icon
by Hasan Gulzar
Reviews: 12
$3.99
App Icon
by Hasan Cakir
Reviews: 0
$1.99